Ali Erkazan

Ali Erkazan / Oyuncu

1953 İstanbul
Ali Erkazan,(d. 1953)Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

En Son Babalar Duyar dizisindeki “baba” rolüyle ünlenen, sanat hayatına Ankara Sanat Tiyatrosunda balayan Ali Erkazan, bu kurumda 15 yıl çalıtı. Levent Kırca tiyatrosunda da görev yaptı. Politik tiyatroda oyunculuu örendi. Tiyatro oyunculuunun yanısıra, 1983 yılında kamera karısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı, ASOD üyesidir.

Filmografisi
Cesaretin Var mı Aka – 2008
Münferit – 2007
Evimin Erkei – 2007
Sevgili Dünürüm – 2007
Annem – 2007
Hayırdır İnallah – 2006
Dünyayı Kurtaran Adamın Olu – 2006
Mavi Ku – 2006
Ak Meydan Savaı – 2002
Baımıza Gelenler – 2002
En Son Babalar Duyar – 2002
Son – 2001
aı Felek ıkmazı – 2000
Sıdıka – 1997
Deirmen – 1986
Kurt ve Kuzu – 1983